RY2
RY3
RY4

20 Taun

pangalaman manufaktur parahu Inflatable

TENTANG KAMI

Produsén pangembangan kapal pangsaéna di Cina

Weihai Ruiyang Boat Development Co., Ltd. diadegkeun dina 2004 sareng ayana di Kota Weihai, Propinsi Shandong, Cina. Ayeuna mangrupikeun salah sahiji pabrik kapal karét pangsaéna di Cina. Produk utamana kaasup RIB parahu, Haipa parahu naga, PVC parahu, jsb Kalolobaan runtuyan ieu sarta leuwih ti 40 model geus diala IS09001: 2000 sarta sertifikasi CE. Kami geus mertahankeun misi nyieun konsumén lengkep wareg. Mangtaun-taun desain sareng pangalaman produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun kapal anu kualitasna langkung luhur sareng narékahan pikeun ngajantenkeun unggal kapal kaluar tina pabrik urang sacara sampurna.

  • Harga pangalusna

  • Waktos pangiriman

  • Kustomisasi

  • 20+Pangalaman Taun

  • Saatos-Penjualan

  • Kapasitas Produksi

Produk

14 taun pangalaman produksi, Kacida ngalaman tur terampil produksi jeung R&D tim

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 4
  • 5
  • 3
  • 7

ANYAR

Salah sahiji pabrik pangalusna specializing dina produksi jeung ékspor parahu inflatable

Ngobrol jeung tim urang kiwari

Kami bangga dina nyayogikeun jasa anu pas, dipercaya sareng mangpaat

Consult Konsultasi ayeuna

Mitra

Wilujeng sumping konsumén ti sakumna dunya pikeun gawé bareng kami